214 poze   53096 vizite

Z1_Iepure_la_afumat

Am pregatit 17 kg de carne de iepure pentru afumat.
I-am taiat in bucati dupa afumare si i-am prajit in untura si apoi am pus la borcan. O parte din ele le-am fiert in abur, a iesit ceva senzational.
Sugerez tuturor sa incercati.
1
1
2.; Usturoiul l-am folosit pentru carnatii de iepure, facuti din carne proaspapta combinata cu porc
2.
3
3
Sora mea tinand jumate de iepure in mana
Sora mea tinand jumate de iepure in mana

Comentarii album • 11
Nume:



drotaru 11 ianuarie 2015  
Salutare. Interesant. Nu m-am gandit niciodata sa afum carnea de iepure. M-ai facut curios.
O zi buna.
Răspunde Raportează
mihaisuciu 13 ianuarie 2015  
Iese ceva foarte bun!
Va recomanda tuturor!
Răspunde Raportează
bogdanis2000 11 ianuarie 2015  
Pfff trimiteti si in tara?
Răspunde Raportează
mihaisuciu 13 ianuarie 2015  
Sunt doar pentru consum propriu :)
Răspunde Raportează
adrianclaudiu 11 ianuarie 2015  
arata delicios, deja ¨imi ploua in gura¨, pofta mare!
Răspunde Raportează
mihaisuciu 13 ianuarie 2015  
Arata si este delicios!
Va invit la o masa :)
Răspunde Raportează
danutpaunescu 11 ianuarie 2015  
pofta mare!
Răspunde Raportează
mihaisuciu 13 ianuarie 2015  
Multumesc!
Sa fie pentru toata lumea !
Răspunde Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.